Skip to main content

Met persoonlijke, liefdevolle aandacht

Meet the Team

Andrea Geluwie

Eigenaresse. Docent Zwangerschapsyoga, Postnatale Yoga & Birth Prep, Transformationeel Coach.
Andrea is gecertificeerde Hatha, slow-flow, zwangerschapsyoga en postnatale yogadocente.

Ze heeft haar opleidingen afgerond in Australië waar ze 9 jaar heeft gewoond en 3 kinderen heeft gekregen. Sport, beweging en coaching hebben altijd een groot deel uitgemaakt van haar leven.

Andrea heeft haar passie voor zwangerschapsyoga en het steunen van vrouwen, samen gebracht met het opzetten van Birthfull - waar warme en persoonlijke begeleiding in iedere fase van het moederschap centraal staat.

Denise Visser

Docent in Zwangerschapsyoga

Denise is gecertificeerd yogadocent en verzorgt lessen zwangerschapsyoga. Ze ervaart het als zeer waardevol om vrouwen te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in hun leven. Naast zwangerschapsyoga geeft Denise ook yin yoga en restorative yoga.

Het grootste deel van haar week werkt zij als kind- en jeugdpsycholoog. Met haar achtergrond in de psychologie heeft Denise altijd al interesse gehad in het welzijn van de mens. Yoga is uitgegroeid tot één van haar grootste passies. Respect voor elk lichaam en het luisteren naar de grenzen ervan staan centraal.

Op die manier probeert ze haar zachte lessen zo toegankelijk mogelijk te maken. Denise haar persoonlijke benadering in combinatie met een vleugje humor helpen daarbij. 

Eveline Spree

Docent Zwangerschapsyoga, Postnatale Yoga & Birth Prep, EFT Therapeut

Eveline is van origine antropoloog en intercultureel trainer. In 2012 haalde ze haar Vinyasa yoga certificaat en begon ze met lesgeven. Toen ze het jaar daarop zwanger werd volgde ze een zwangerschaps-yogacursus en dat beviel zo goed dat ze de Birthlight docentenopleiding volgde en afrondde.

Ze is moeder van 2 en geeft bij Birthfull wekelijkse yogalessen, de Partnerles en de Bevalcursus.

Ligaya Butalid

Docent in Zwangerschapsyoga

Ligaya is zwangerschapsyoga, postnatale en vinyasa yoga docent. Tijdens haar eigen zwangerschappen had ze veel houvast aan ademhalingsoefeningen en ontdekte ze hoe je yoga principes kan toepassen als je een belangrijke verandering in je leven doormaakt.

Tijdens de Birthlight opleiding raakte ze ontzettend geïnspireerd yoga te delen met zwangere vrouwen en moeders. In haar lessen is veel aandacht voor de adem en het benutten van de beweging om te leren luisteren naar de intelligente signalen die je lichaam geeft.

Ligaya geeft (zwangerschaps) yoga lessen in Amersfoort en Utrecht.

Marlies Verschoor

Docent in Zwangerschapsyoga

Na de geboorte van haar dochter besloot Marlies dat ze graag meer wilde gaan doen met haar interesse voor alles rondom zwangerschap en de periode na de bevalling. Ze geeft bij Studio Vandaan zwangerschapsmassages op het warmwaterkussen en vanaf mei ‘23 zal ze ook zwangerschapsyoga gaan geven.

Naast haar werkzaamheden bij Birthfull geeft Marlies op meerdere plekken in de omgeving van Utrecht en Culemborg hatha en yin yoga en organiseert ze met een vriendin samen eendaagse retraites voor moeders.

Martine van Tergouw

Yogadocente (Zwangerschap)

Martine is gecertificeerd Vinyasa, Hot en Hatha yogadocente en geeft nu ook zwangerschapsyoga. Ze woont in Utrecht met man en kind.

Haar zwangerschap was magisch, de bevalling was moeilijker dan verwacht – maar het opende wel de deur naar een pad waarop ze vrouwen wil ondersteunen in een mooie zwangerschap en geboorte-ervaring.

Naast yoga werkt ze bij een grootbank, en hoewel dat heel leuk is, mist ze dat stukje contact, speelsheid en vrouwelijkheid die ze wel vindt in yoga. Het luisteren naar je lijf is zo belangrijk, normaal al, maar zeker in een zwangerschap. Écht, deze tijd is magisch!

Nadine Arendsen

Docent in Zwangerschapsyoga, Postnatale Yoga & Birth Prep

Nadine begon ooit met yoga om meer ademruimte te krijgen. Na de geboorte van haar eerste zoontje specialiseerde ze zich in zwangerschapsyoga bij Birthlight.

Yoga en met name de ademhalingstechnieken, hebben haar geweldig ondersteund tijdens haar zwangerschappen en bevallingen. Ze hoopt deze ervaring te kunnen delen via haar wekelijkse online lessen vanuit Zutphen.

Robin Hoenkamp

Docent in Zwangerschapsyoga & Birth Prep

Robin volgde tijdens haar zwangerschappen in 2013 en 2015 zwangerschapsyoga, wat zo goed beviel dat ze zelf de Birthlight zwangerschapsyoga opleiding ging doen.

Als juridisch adviseur weet ze uit ervaring hoe belangrijk het is om tijdens de zwangerschap tijd te nemen om door middel van yoga te zorgen voor het lichaam en baby, minder in het hoofd te zitten en voldoende te ontspannen.

Stephanie Deroue

Docent in Zwangerschapsyoga

Stephanie heeft een fascinatie voor de cirkel van het leven. Voor het wonder, dat wij als vrouw, het leven mogen doorgeven. Ik ervaar het als een geschenk om vrouwen in deze fase liefdevol te mogen begeleiden; om haar lichaam te (blijven) voelen, te eren en in vrijheid en met plezier te bewegen. 

Een zwangerschap is vaak een mooie, maar ook zo’n kwetsbare fase in het leven van iedere vrouw en daarom is het in mijn ogen zo waardevol om in deze transformatieve tijd als vrouwen samen te komen, te verbinden en ervaringen te delen. 

Rosanne Bobeldijk

Geboortecoach RBVR (Relaxed Bevallen Vanuit Regie)

Rosanne is moeder van twee dochters en geboortecoach. Gedreven vanuit eigen ervaringen wil zij ouders meegeven dat je zelf veel meer invloed hebt op de geboorte van je kindje dan je denkt.

Een goede voorbereiding zorgt voor vertrouwen, regie en een goede start. Want als adviseur in het sociaal domein weet Rosanne als geen ander hoe belangrijk een goede start is voor kinderen en hun ouders.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Beval en Partner Workshop

Lees meer

Prenatale & Postnatale yoga

Lees meer

Zwangerschaps Massage

Lees meer

Zwangerschaps
Essentials

Lees meer