Skip to main content

Geboren worden

in een warm bad

Huur bij ons de bevalbad die bij jou past

Voordelen van bevallen in water

Ontdek de eeuwenoude traditie van bevallen in water, een praktijk die wereldwijd in verschillende culturen en tradities wordt omarmd. Birthfull gelooft in de kracht van water om het bevallingsproces te verlichten. Elke bevalling is uniek, net als elke vrouw, en daarom begrijpen we dat wensen en behoeften variëren. Mijn doel is om vertrouwen en ontspanning te bevorderen, zelfs in onvoorspelbare momenten zoals bevallingen.

Gun jezelf de luxe van warm water tijdens de bevalling door een bevalbad te huren bij Birthfull. Bij Birthfull draait alles om jou en jouw reis door zwangerschap en geboorte. Ik geloof in jouw kracht en comfort tijdens deze bijzondere tijd. Dus, waar wacht je nog op? Huur een bevalbad en verwelkom nieuw leven in warmte en stijl!

Voordelen van een badbevalling: 

    • Verlichting van pijn: Het warme water kan helpen bij het verlichten van de pijn tijdens de bevalling, waardoor vrouwen zich meer ontspannen voelen en beter kunnen omgaan met de weeën.
    • Ontspanning: Het water biedt een gevoel van gewichtloosheid en ontspanning, wat kan helpen om stress en spanning te verminderen tijdens de bevalling.
    • Verkorting van de bevalling: Sommige onderzoeken suggereren dat een badbevalling de duur van de bevalling kan verkorten, mogelijk doordat het warme water de spieren ontspant en de bloedcirculatie verbetert.
    • Minder behoefte aan pijnmedicatie: Vrouwen die een badbevalling ervaren, melden soms minder behoefte aan pijnmedicatie zoals epidurale verdovingen.
    • Bevorderen van de natuurlijke bevallingshoudingen: In het water kunnen vrouwen gemakkelijker verschillende bevallingshoudingen aannemen, zoals hurken of op handen en knieën, wat kan helpen bij een soepele bevalling.

Birthfull staat voor VOL vertrouwen jouw reis door zwangerschap, geboorte geven en nieuw leven verwelkomen. Een reis vol liefde, warmte en aandacht voor alle fases in dit proces.

Als je zeker wilt zijn van een bevalbad, zelfs in het ziekenhuis, dan regel ik dat graag voor je. Veel vrouwen hebben dit al gedaan en voelden zich extra ontspannen en vol vertrouwen met de geruststelling van een beschikbaar bad. Laat me je helpen om jouw bevalling zo geweldig mogelijk te maken, terwijl ik tegelijkertijd een stukje zorg uit handen neem.

Waar ik je mee kan helpen:

Afspraken

Zwangerschaps Yoga Therapie

Zwangerschapsmassage

Birth Prep Bevalcursus

Bevalbaden Verhuur

Birthpool in a Box Mini 1

Birthpool in a Box Regular 2

MiaVia Pro 2

Mama Shop

Comfort Kruk & Kussen

Keramische harten