Skip to main content

Met persoonlijke,

liefdevolle aandacht

Wie zijn wij

Wij zijn Andrea en Lizanne. Wij hebben een grote passie voor, en expertise in, het werken met zwangere vrouwen en vrouwen aan het begin van hun (nieuwe) moederschap.

Het is onze missie om zwangerschap, geboorte geven en de prille periode daarna zo ontspannen mogelijk te maken, vol vertrouwen en vanuit warme, liefdevolle zorg. Daarom hebben wij onze krachten als pre- en postnatale coach gebundeld en verhuren we bevalbaden binnen Utrecht en omgeving.

Wij gunnen iedere moeder een warm bad gedurende alle fases van deze reis.

Over Andrea

Al van kinds af aan had ik de wens om moeder te worden.. Avonden zat ik samen met mijn moeder op de bank naar series te kijken waarin bevallingen werden gefilmd. Ik vond het allemaal zo fascinerend, vooral omdat niemand kon uitleggen hoe het voelde en wat je te wachten stond.

Van 2010-2019 heb ik in Melbourne, Australië gewoond waar mijn 3 levendige jongens zijn geboren. Alle drie de bevallingen waren anders en achteraf zie ik duidelijk waarom ze zo zijn gelopen. Ik leerde hoe belangrijk de invloed is van je directe omgeving en wat het doet als je jezelf toestaat mee te bewegen met de weeën, als golven. Je hebt (tot op zekere hoogte) veel invloed op jouw bevalling, en ook op je zwangerschap en het vierde trimester. Hoe gaaf is dat?!

Yoga heeft af en aan een rol gespeeld in mijn leven en tijdens mijn eerste zwangerschap maakte ik kennis met prenatal yoga. Ik was altijd sportief en dacht dit toe te voegen om lekker te rekken en te ontspannen. Maar ik ontdekte al meteen dat het veel meer deed dan dat. Alles wat we deden en leerden kon ook mee de bevalkamer in! Sindsdien ben ik helemaal verkocht en wist ik dat ik hier graag iets mee wil doen. Vrouwen kunnen meer dan ze denken!

Mijn opleidingen:

  • Transformationeel coaching – Orbis
  • Yoga Teacher Training – The Yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – The yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – One Heart Yoga
  • Prenatal Teacher Training – Birthlight
  • Prenatal massage 
  • Yoga Therapy – The Yoga Therapy Institute
  • Basis en Advanced Yoga Nidra Training – House of Deep Relax

Over Lizanne

Al zolang ik mij kan herinneren word ik aangetrokken door vrouwen met een kindje in de buik ~ het lijkt wel alsof er een magie om hen heen hangt! Omdat ik lichtelijk zenuwachtig werd van de gedachte om ooit te bevallen, heb ik altijd in mijn hoofd gehad dat áls ik het doe, doe ik het in een warm bad. (En dat deed ik, twee keer)

Ik studeerde pedagogiek, ik wilde altijd met kinderen werken. Toch trok de studie massagetherapie me en verdiepte ik me tijdens deze jaren in de wonderlijke samenwerking tussen lichaam en je ziel. Ik leerde dat er altijd een verbinding is, maar dat er ook altijd naar harmonie wordt gestreefd door de (samen)werking van jouw lichaam en ziel – als je maar kunt luisteren naar de boodschappen die het geeft.

Na mijn eerste zwangerschap wist ik dat ik verder wilde werken met baby’s en vrouwen tijdens de wonderlijke periode van het vierde trimester. Je lichaam gaat zich weer herstellen na een periode dat het een mensje aan het maken was. Alle hormonen en een scala aan nieuwe gevoelens gieren door je lijf en je gaat je eigen ruimte hervinden. Het is een loodzware maar prachtige periode.

Inmiddels werk ik jarenlang met zwangere vrouwen, pas bevallen vrouwen, vrouwen die al ‘wat langer’ in de postpartum periode zitten en baby’s. Door middel van massage in combinatie met coaching of therapie en het inzetten van mijn kennis van de psoas spier, help ik vrouwen ontspannen, vol vertrouwen en met veel (zelf)liefde door deze bijzondere periode heen.

Ik kom voor een Birthfull Postpartum Sessie graag bij jou aan huis voor een héel ontspannen moment aan huis.

Wat doen wij:

Prenatale fase

Birth Prep Bevalcursus

Zwangerschaps Yoga Therapie

Zwangerschapsmassage

Coaching

Bevalbaden

Verhuur

Postnatale fase

Massage Therapeut

Postpartum Sessie

Psoas Massage

Babymassage cursus

Coaching

Wil jij ook warme en liefdevolle persoonlijke zorg rondom de bevalling?

Wij zijn er voor jou!

Mail ons