Skip to main content

Met persoonlijke, liefdevolle aandacht

Over Birthfull

Birthfull is jouw toegewijde partner in de reis van zwangerschap naar moederschap. We bieden een breed scala aan diensten en ondersteuning voor zwangere vrouwen en moeders, waaronder yoga, massage, producten, workshops en de verhuur van bevalbaden. Met onze focus op liefdevolle zorg, empowerment en welzijn, helpen we je om deze belangrijke levensfase te omarmen en te vieren. Ontdek de mogelijkheden van Birthfull en maak je reis naar het moederschap onvergetelijk

Ik gun iedere moeder een warm bad gedurende alle fases van deze reis.

Over Andrea

Van kinds af aan had ik één droom: moeder worden. En hoe heb ik me voorbereid? Niet met een berg babyboeken, maar met een overdosis bevallingsscènes in TV-series, compleet met popcorn en een stoïcijnse blik op mijn gezicht terwijl ik toekeek. Want laten we eerlijk zijn, niemand kon me echt uitleggen hoe het voelde of wat me te wachten stond.

Fast forward naar 2010-2019, ik woonde in Melbourne, Australië, waar mijn drie levendige jongens ter wereld kwamen. Elke bevalling was als een totaal nieuw avontuur, en nu begrijp ik waarom. Mijn omgeving speelde een grote rol en ik leerde dat je eigenlijk kunt meebewegen met weeën, als golven in de oceaan. Je hebt (tot op zekere hoogte) invloed op je bevalling, zwangerschap en het mysterieuze vierde trimester. Hoe cool is dat?

Ondanks mijn altijd actieve levensstijl en eerdere ervaring met yoga, had ik niet meteen een sterke band met deze discipline. Maar toen ik tijdens mijn eerste zwangerschap kennismaakte met prenatal yoga, opende zich een geheel nieuwe wereld voor me. Aanvankelijk dacht ik dat het gewoon een kwestie was van stretchen en ontspannen, maar al snel ontdekte ik dat het veel meer te bieden had. Ik was verrast te merken dat alles wat ik in die lessen leerde, ook van onschatbare waarde was in de bevallingskamer! Vanaf dat moment was ik helemaal om en wist ik dat ik hiermee verder wilde. Het is geweldig om te beseffen dat vrouwen sterker zijn dan ze zelf vaak denken!

Dus, als je klaar bent om het moederschap op een avontuurlijke en empowered manier te benaderen, ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kunnen we deze rollercoaster aan en bewijzen dat moederschap een epische reis is vol verrassingen en heel veel liefde!

Mijn opleidingen:

  • Transformationeel coaching – Orbis
  • Yoga Teacher Training – The Yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – The yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – One Heart Yoga
  • Prenatal Teacher Training – Birthlight
  • Prenatal massage 
  • Yoga Therapy – The Yoga Therapy Institute
  • Basis en Advanced Yoga Nidra Training – House of Deep Relax

Waar ik je mee kan helpen:

Afspraken

Zwangerschaps Yoga Therapie

Zwangerschapsmassage

Birth Prep Bevalcursus

Bevalbaden Verhuur

Birthpool in a Box Mini 1

Birthpool in a Box Regular 2

MiaVia Pro 2

Mama Shop

Comfort Kruk & Kussen

Keramische harten

Wil jij ook warme en liefdevolle persoonlijke zorg rondom de bevalling?

Wij zijn er voor jou!

Mail ons