Skip to main content

Met persoonlijke, liefdevolle aandacht

Over Birthfull

Birthfull is jouw toegewijde partner in de reis van zwangerschap naar moederschap. Ik biedt een breed scala aan diensten en ondersteuning voor zwangere vrouwen en moeders, waaronder yoga, massage, producten, workshops en de verhuur van bevalbaden. Met mijn focus op liefdevolle zorg, empowerment en welzijn, help ik je om deze belangrijke levensfase te omarmen en te vieren. Ontdek de mogelijkheden van Birthfull en maak je reis naar het moederschap onvergetelijk

Ik gun iedere moeder een warm bad gedurende alle fases van deze reis.

Hey, nice to meet you!

Mijn naam is Andrea Geluwie en ik ben de founder van Birthfull. Ook ben ik moeder van 3 hele leuke jongens. 

Van kinds af aan wist ik het al: ik wil ooit moeder worden. En hoe heb ik me voorbereid? Niet met een berg babyboeken, maar wel een app die mijn baby met een stuk fruit vergeleek iedere week. Ook keek ik al te graag bevallingsscènes in TV-series, compleet met popcorn en een stoïcijnse blik op mijn gezicht. Want laten we eerlijk zijn, niemand kon me echt uitleggen hoe het voelde of wat me te wachten stond.

Fast forward naar 2010-2019, ik woonde in Melbourne, Australië, waar mijn drie levendige jongens ter wereld kwamen. Elke bevalling was als een totaal nieuw avontuur, en nu begrijp ik ook waarom. Mijn omgeving speelde een grote rol en ik leerde dat je eigenlijk behoorlijk veel kunt meebewegen met weeën, net als de golven in Byron Bay. Je hebt (tot op zekere hoogte) invloed op je bevalling, zwangerschap en het onvermijdelijke vierde trimester. Hoe cool is dat?

Ik heb altijd een actieve levensstijl gehad die voornamelijk gevuld werd met hardlopen en yoga. Maar toen ik tijdens mijn eerste zwangerschap kennismaakte met prenatal yoga, opende zich een geheel nieuwe wereld voor me. Aanvankelijk dacht ik dat het tijdens mijn zwangerschap erbij ging doen voor wat stretchen en ontspanning, maar al snel ontdekte ik dat deze vorm veel meer te bieden had. Ik was verrast te merken dat alles wat ik in die lessen leerde, ook van onschatbare waarde was in de bevallingskamer! Vanaf dat moment was ik helemaal om en wist ik dat ik hiermee verder wilde. Het is geweldig wanneer vrouwen opeens beseffen dat zij sterker zijn dan ze zelf vaak denken!

Dus, als je klaar bent om het moederschap op een avontuurlijke en empowered manier te benaderen, ben je bij mij aan het juiste adres. Samen kunnen we alle uitdagingen aan (met een eventuele lach of traan) en bewijzen dat moederschap een epische reis is vol verrassingen en heel veel liefde!

Welcome to Birthfull. I can’t wait to meet you.

Mijn opleidingen:

  • Transformationeel coaching – Orbis
  • Yoga Teacher Training – The Yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – The yoga Social
  • Prenatal Teacher Training – One Heart Yoga
  • Prenatal Teacher Training – Birthlight
  • Prenatal massage 
  • Yoga Therapy – The Yoga Therapy Institute
  • Basis en Advanced Yoga Nidra Training – House of Deep Relax

Waar ik je mee kan helpen:

Afspraken

Zwangerschaps Yoga Therapie

Zwangerschapsmassage

Birth Prep Bevalcursus

Bevalbaden Verhuur

Birthpool in a Box Mini 1

Birthpool in a Box Regular 2

MiaVia Pro 2

Mama Shop

Comfort Kruk & Kussen

Keramische harten

Wil jij ook warme en liefdevolle persoonlijke zorg rondom de bevalling?

Wij zijn er voor jou!

Mail ons