Skip to main content

Geboren worden

in een warm bad

Huur bij ons de bevalbad die bij jou past

Voordelen van bevallen in water

Birthfull brengt je de ultieme bevallingservaring. We hebben het over bevallen in water, Ladies. Serieus, huur een bevalbad en je stapt in een wereld van comfort en ontspanning. Ik heb het over zo ontspannen mogelijk zijn terwijl je weeën doorgaat. En weet je wat het beste is? Doordat je beter kan ontspannen, vordert vaak je ontsluiting ook nog eens makkelijker. Serieus, dit is de real deal. Spring erin en laat het water je bevalling een stuk fijner maken. 

Waarom kiezen voor een badbevalling?

Nou, hier zijn een paar redenen waarom het fantastisch is:

 • Verlichting van pijn: Het warme water kan helpen bij het verlichten van de pijn tijdens de bevalling, waardoor vrouwen zich meer ontspannen voelen en beter kunnen omgaan met de weeën.
 • Ontspanning: Het water biedt een gevoel van gewichtloosheid en ontspanning, wat kan helpen om stress en spanning te verminderen tijdens de bevalling.
 • Verkorting van de bevalling: Sommige onderzoeken suggereren dat een badbevalling de duur van de bevalling kan verkorten, mogelijk doordat het warme water de spieren ontspant en de bloedcirculatie verbetert.
 • Minder behoefte aan pijnmedicatie: Vrouwen die een badbevalling ervaren, melden soms minder behoefte aan pijnmedicatie zoals epidurale verdovingen.
 • Bevorderen van de natuurlijke bevallingshoudingen: In het water kunnen vrouwen gemakkelijker verschillende bevallingshoudingen aannemen, zoals hurken of op handen en knieën, wat kan helpen bij een soepele bevalling.

Vrouwen die kiezen voor een badbevalling ervaren vaak een positieve ervaring. Het warme water zorgt voor een ontspannen sfeer en versterkt de band met de baby. Het is een manier om de bevalling krachtig en trots te beleven. Als je op zoek bent naar een bevallingservaring die je dag maakt en waar je met voldoening op terugkijkt, is een badbevalling zeker het overwegen waard.

Bij Birthfull draait alles om jou en jouw reis door zwangerschap en geboorte. Ik geloof in jouw kracht en comfort tijdens deze bijzondere tijd. Dus, waar wacht je nog op? Huur een bevalbad en verwelkom nieuw leven in warmte en stijl!

Als je zeker wilt zijn van een bevalbad, zelfs in het ziekenhuis, dan regel ik dat graag voor je. Veel vrouwen hebben dit al gedaan en voelden zich extra ontspannen en vol vertrouwen met de geruststelling van een beschikbaar bad. Laat me je helpen om jouw bevalling zo geweldig mogelijk te maken, terwijl ik tegelijkertijd een stukje zorg uit handen neem.

Bevalbaden Verhuur

Birth-Pool-in-a-Box Bevallingsbad
Mini & Regular
(1 / 2-pers.)

Het professionele Bevalbad van Birth Pool in a Box. Dit bad bestaat uit drie horizontale opblaasbare compartimenten en een zitje. 

De Mini is wat kleiner dan de Regular variant, wat handig is als je thuis over wat minder ruimte beschikt.

Het pakket bestaat uit:

 • Bevalbad - regular of mini
 • Elektrische pomp om het bad op te zetten
 • Water pomp om het bad leeg te pompen
 • Diverse opzetstukken voor diverse kranen (ook voor Quooker)
 • Instructieboekje
Gewicht 26 kg
Binnenmaten

Mini 114 x 94 x 66cm

Regular 142 x 114 x 69cm

Buitenmaten

Mini 165 x 145 x 71cm

Regular 193 x 165 x 76cm

Watervolume

Mini 480 liter

Regular 650 liter

Gewicht gevuld

Mini 487 kg + moeder

Regular 659 kg + moeder

Waterhoogte min: 45cm – max: 58cm
Opblaasbare vloer 7,5cm
Ingebouwd zitje Ja
Ingebouwde bekerhouder Ja
Max aangeraden lengte

Mini: Geen

Regular: Geen

Ruimte voor partner

Mini: Nee

Regular: Ja

Materiaal bad 0,55mm ECO PVC. Vrij van cadmium, lood en latex
Materiaal binnenhoes 0,20mm ECO PVC. Vrij van cadmium, lood en latex

€ 120,00

Aanvragen

MIA VIA Tranquility Pro bevalbad

MiaVia Bevalbaden: Ontworpen voor Jouw Comfortabele Bevalling

Bij Birthfull begrijpen we dat de bevalling een bijzondere gebeurtenis is in het leven van een vrouw. Daarom bieden we bevalbaden aan die speciaal ontworpen zijn om jouw bevallingservaring comfortabeler te maken.

Wat Maakt deze Bevalbaden Uniek? 

 • Ruimte en Comfort: Dankzij de opstaande randen van MiaVia bevalbaden kun je tijdens je bevalling vrij bewegen zonder dat het bad veel vloerruimte inneemt. Zo heb je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt.
 • Stijlvol Design: Onze bevalbaden hebben een prachtige zilveren kleur die niet alleen jou zal bekoren, maar ook geboortefotografen aantrekt. We begrijpen dat elk detail telt.
 • Vast Zitje voor Optimaal Comfort: Onze bevalbaden zijn voorzien van een vast, comfortabel en ruim zitje, zodat je tijdens je bevalling maximaal comfort ervaart.
 • Geborgenheid en Privacy: Het bad is ondoorzichtig, wat een gevoel van geborgenheid en privacy biedt tijdens deze intieme momenten.
 • Flexibele Opties: De dunne wanden van het MIAVIA Tranquility bevalbad bieden extra ruimte voor jou als barende vrouw, maar ook voor een eventuele partner. Bovendien kun je de hoogte van het bad aanpassen en de onderste rand snel leeglopen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Dit is vooral handig voor vrouwen van een kleiner formaat.
 • Opblaasbaar Zitgedeelte: Het bad is standaard uitgerust met een opblaasbaar zitgedeelte in twee standen, zodat je je eigen hoogte kunt bepalen. Verloskundigen waarderen deze flexibiliteit.
Persoonlijk bevalpakket niet gebruikt?
Wanneer je het pakket niet gebruikt en in de originele verpakking retourneert krijg je €50,- teruggestort.

€ 120,00

Aanvragen

Persoonlijk Bevallingspakket

Het persoonlijke hygiëne pakket neem je standaard af bij het huren van een bevalbad. Het zijn items die alleen jij gebruikt. Je kunt bepaalde items hergebruiken bij een eventuele volgende badbevalling.

Wanneer je het pakket niet gebruikt en in de originele verpakking retourneert krijg je het bedrag teruggestort. 

Het pakket bestaat uit:

 • Persoonlijke hygiëne hoes
 • Dekzeil ter bescherming van je vloer
 • Anti-slip mat
 • Bad thermometer
 • Zeef
 • Slang om je bad mee te vullen/leeg te maken

€ 50,00

Aanvragen

MIA VIA COMFORT KRUK EN KUSSEN

Flexibiliteit en Comfort voor een Ontspannen Bevalling

Op zoek naar een manier om comfortabel verschillende houdingen aan te nemen tijdens je bevalling zonder extra inspanning?

Bij Birthfull bieden we de MiaVia comfortkruk, die je bevallingservaring naar een hoger niveau tilt.

(Alleen i.c.m. bevalbad huren)

€ 35,00

Hoe werkt het?

 • Je huurt het bevalbad voor 5 weken vanaf week 37 tot week 42.
 • Je ontvangt de factuur hiervoor in week 36 die voldaan dient te worden voor het ophalen.
 • Het bad is bij ons op te halen, of kan voor een vergoeding bij jou thuis worden gebracht.
 • Wanneer je het bevalbad komt ophalen, krijg je uitleg hoe alles werkt.
 • Het bevalbad wordt weer gratis opgehaald na de bevalling. Voor ophaallocaties op meer dan 10 km afstand kunnen reiskosten in rekening worden gebracht.
 • De items uit het persoonlijk pakket kun je bewaren voor een eventuele volgende zwangerschap of weggooien.
 • De kosten van het persoonlijke pakket worden teruggestort indien deze niet zijn gebruikt zijn en nog in de originele verpakking geretourneerd worden.

Wil je er zeker van zijn dat een Bevalbad tot jouw beschikking is, ook in het ziekenhuis? Dan raad ik het aan om er een te huren. Vele vrouwen zijn jouw voor geweest en de geruststelling van een bad bij de hand te hebben, gaf hun veel meer ontspanning en vertrouwen.

Aanvragen

Aanvraag Bad

Waar ik je mee kan helpen:

Prenatale fase

Birth Prep Bevalcursus

Zwangerschaps Yoga Therapie

Zwangerschapsmassage

Coaching

Wil jij ook warme en liefdevolle persoonlijke zorg rondom de bevalling?

Wij zijn er voor jou!

Mail ons